Korte wedstrijden, dicht bij de kant, twee tegen twee in identieke boten en het team van de laatste boot verliest. Het leverde zeer spannende wedstrijden op tijdens het EK Teamzeilen 2012 in Lelystad. Bovendien zorgde de stormachtige wind voor nog meer spektakel wat de nodige een aantal botsingen. Ter invulling van mijn Honours Talent Programme van de Hanzehogeschool Groningen heb ik een groot deel van de organisatie voor mijn rekening genomen

 

Voorbereidingen

Gedurende de voorbereiding was ik verantwoordelijk voor o.a. het contact met de internationale deelnemers, de pers en de lokale ondernemers, het werven van vrijwilligers, het organiseren van de side-events, gereedmaken van de boten en het opstellen van het draaiboek.

 

EK

Ook tijdens het evenement had ik de nodige verantwoordelijkheid. Te denken valt aan het aansturen van vrijwilligers, het verwerken van de resultaten, de verbindende factor zijn tussen de kant en het water en als het fungeren als aanspreekpunt voor de deelnemers, pers en VIP’s.

Opdrachtgever: Batavia Sailing Center

       

Contact

 

Nooteboom Sport Events
Gruttersdijk 114
3514BK, Utrecht
E: stijnnooteboom@gmail.com
M: 0620924131

Over

 
Nooteboom Sport Events is gespecialiseerd in het organiseren van evenementen en het ontwikkelen van concepten ter invulling van uw marketingstrategie. Sport is emotie en we beleven het samen. Neem daarom gerust contact met ons op.

Upcoming Events

 

There are no upcoming events at this time.